Головна Новини Суспільство події У Рівному відмовилися виконувати постанову уряду про карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному відмовилися виконувати постанову уряду про карантин

Карантин вихідного дня в Рівному скасували до виборів мера

16 листопада 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

Рішення Кабміну про введення в Україні карантину вихідного дня виявилося спірним і викликало неоднозначну реакцію в суспільстві. Назустріч обурився народу вийшли місцеві влади. Особливо відзначилися ті міста, де потенційні кандидати у владу ще борються за електоральні симпатії.

У Рівному відмовилися виконувати постанову уряду про карантин

Так, члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Рівне вирішили не вводити карантин на найближчі вихідні, що йде врозріз з постановою уряду. Відзначається, що рішення було прийнято одноголосно. Не обійшлося без участі представників громадськості — під вікнами міськради підприємці Рівного провели мітинг. Протестний рух зібрав близько сотні місцевих жителів.

Нагадаємо, що вибори мера Рівного заплановано на 22 листопада, після чого оновлена міськрада прийме рішення про подальше існування карантину в межах міста.

Як повідомляв портал "Коментарі", за останній тиждень відкрито понад 20 кримінальних проваджень за порушення умов карантину і складено понад 3 тисяч адміністративних протоколів. Про це повідомили 13 листопада на селекторній нараді за участю керівників територіальних підрозділів. Голова Національної поліції України Ігор Клименко сповістив, що зараз працює тисяча рейдових груп. Також інформує, що їх кількість буде збільшуватися для того, щоб здійснювати перевірки дотримання карантину. Повідомляється, що з початку тижня скоєно близько 40 000 перевірок закладів та суб'єктів господарювання. В результаті рейдів поліцейські склали приблизно 3200 адміністративних протоколів за порушення умов карантину і відкрито 22 кримінальних виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини