Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, коли в Україні буде друга хвиля коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, коли в Україні буде друга хвиля коронавірусу

Міністерство охорони здоров’я попередило українців про новий спалах коронавірусу

4 серпня 2020, 11:32 comments1230
Поділіться публікацією:








Восени, а саме у жовтні, в Україні може розпочатися нова хвиля захворювання на коронавірус. Такий прогноз щодо COVID-19 озвучило Міністерство охорони здоров’я України під час брифінгу.

У МОЗ розповіли, коли в Україні буде друга хвиля коронавірусу

Як розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, коронавірус поки ще не збавляє темпів поширення у всьому світі. Більш того, за його словами, зараз в Європі починається друга хвиля хвороби. Зокрема погіршується статистика в Німеччині, Швейцарії, а значно збільшилася кількість хворих на COVID-19 в Іспанії. Тому й Україні, каже Ляшко, слід готуватися до нової хвилі коронавірусу.

 "Прогнозується, що в Україні може збільшитися кількість випадків коронавірусної хвороби саме під час епідсезону на грип і ГРВІ – з жовтня до квітня", — повідомив Ляшко.

Так, від глави МОЗ обласні державні адміністрації отримали доручення підготувати ліжковий фонд до ймовірного спалаху грипу та коронавірусу. Зокрема мова йде про підведення кисню до ліжок і забезпечення противірусними препаратами та засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, Україна опинилася на 34 місці за кількістю хворих на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини