Головна Новини Суспільство події У МОЗ порахували, скільки учнів зараз на самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ порахували, скільки учнів зараз на самоізоляції

На самоізоляції учні 14 днів, а потім повертаються в школу

4 жовтня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

Ситуація з коронавірусом в Україні поки залишається складною, за минулу добу підтверджено 4 140 нових випадків захворювання. І хворіють не тільки дорослі, а й діти. На офіційній сторінці Міністерства охорони здоров'я в Facebook з'явилася інформація, що на самоізоляції перебувають понад 83 тисяч учнів.

У МОЗ порахували, скільки учнів зараз на самоізоляції

На сьогоднішній день COVID-19 підтвердили у 1257 школярів, а також у 2 158 вчителів. Згідно з постановою Кабінету Міністрів, якщо понад 50% класів в школі будуть на самоізоляції, тоді навчальний заклад повністю переходить на дистанційну систему навчання.

Зараз вдома перебувають понад 83 тисяч школярів, тобто ті класи, в яких був зареєстрований хоча б один випадок коронавірусу. Діти перебуватимуть на самоізоляції 14 днів, а потім знову повернуться до навчання.

У МОЗ також зазначили, що всі навчальні заклади будуть забезпечуватися антисептиками та іншими засобами індивідуального захисту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли, що близько 5% школярів в Україні пережили зараження коронавірусною інфекцією, але вона пройшла у них без симптомів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини