Головна Новини Суспільство події У МОЗ назвали причину нового спалаху коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ назвали причину нового спалаху коронавірусу в Україні

Чотири дні поспіль в Україні фіксували близько 500 нових випадків коронавірусу за добу

8 червня 2020, 09:07 comments2764
Поділіться публікацією:

Новий сплеск коронавірусу в Україні безпосередньо пов'язаний з пом'якшенням карантину. Чим менше залишається обмежень, тим охочіше люди ігнорують ті правила карантину, які все ще залишаються. Зокрема, сприяє поширенню інфекції недотримання правил в громадському транспорті, повідомила прес-служба МОЗ України на сторінці в Facebook.

У МОЗ назвали причину нового спалаху коронавірусу в Україні

На жаль, випадки, коли пасажири ігнорують карантинні правила в маршрутках та електротранспорті відбуваються все частіше, повідомляють у МОЗ.

"Те, що в Україні кілька днів поспіль фіксують різке збільшення рівня захворюваності, — це наслідок ігнорування пасажирами тих карантинних рекомендацій, які розроблені для громадського транспорту", — йдеться в повідомленні.

У МОЗ ці правила вирішили нагадати українцям ще раз.

Перше — це маска. Їх повинні носити і пасажири, і водії, і контролери. Одночасно в салоні транспортного засобу повинні знаходиться не більше пасажирів, ніж облаштовано сидячих місць. Якщо йдеться про рейси в регіони, де карантин не пом'якшили, то можна займати лише половину місць.
У МОЗ прописали правила і для водіїв. Наприклад, всім їм перед початком роботи повинні міряти температуру, а дистанція між пасажиром та водієм повинна бути не менше одного метра.

Нагадаємо, в Україні 3 дні поспіль фіксували понад 500 нових випадків COVID-19 на добу. Напередодні ж таких було 485.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Китай збирається роздати вакцину проти коронавірусу всьому світу. Але чи існує вона?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини