Головна Новини Суспільство події У міських голів немає повноважень забороняти або дозволяти дію рішень уряду, - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

У міських голів немає повноважень забороняти або дозволяти дію рішень уряду, - Шмигаль

Прем'єр-міністр заявив, що міські голови не можуть робити винятки для об'єктів, внесених до переліку постанови про карантин вихідного дня

13 листопада 2020, 14:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні, під час наради з головами областей, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що мери українських міст не можуть забороняти або дозволяти дію рішень уряду. Про це повідомляється на офіційному сайті Кабінету міністрів.

У міських голів немає повноважень забороняти або дозволяти дію рішень уряду, - Шмигаль

ФОТО: З відкритих джерел

"У міських голів немає повноважень дозволяти або забороняти дію рішень уряду на території окремо взятої територіальної одиниці. Рішення Уряду діють безумовно і підлягають виконанню всіма суб’єктами господарювання, які розташовуються на території України. Якщо це, наприклад, ТРЦ, то він має бути закритий протягом вихідних", — сказав прем'єр-міністр. 

Цю заява Денис Шмигаль зробив у зв'язку з рішеннями мерів деяких міст не вводити карантин вихідного дня. Мер Львова Андрій Садовий назвав посилення карантину "безглуздим рішенням", а слідом за ним, міські голови Слов'янська і Черкас також сказали про те, що в містах карантинних вихідних не буде.

Під час наради прем'єр-міністр також підняв питання перевірок на дотримання протиепідемічних заходів магазинами та продуктовими ринками.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Кабмін оновив інформацію про карантинні обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини