Головна Новини Суспільство події У Мінкульті розповіли, коли українці зможуть знову відвідувати кіносеанси
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінкульті розповіли, коли українці зможуть знову відвідувати кіносеанси

Міністр культури Олександр Ткаченко анонсував відкриття кінотеатрів вже з липня

11 червня 2020, 22:42 comments1624
Поділіться публікацією:

Кінотеатри в Україні відкриються з 2 липня, але, як і передбачається в умовах адаптивного карантину, в залах будуть передбачені правила обмеження. Про це розповів в Telegram-каналі міністр культури Олександр Ткаченко.

У Мінкульті розповіли, коли українці зможуть знову відвідувати кіносеанси

При цьому він зазначив, що з 2 липня буде лише поступове повернення кінотеатрів до нормальної роботи, оскільки на сьогодні не передбачено заповнюваність залів.

"Реалії такі: 30% наповнення залів — це робота "в мінус", персоналу просто неможливо буде платити зарплати. Також світові прем'єри західних режисерів перенесені на значний термін і власники кінотеатрів не очікують великого напливу гостей", — зазначив Ткаченко в повідомленні.



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Міністерства культури Олександр Ткаченко зазначив, що необхідно переглянути список заборонених до показу фільмів з російськими артистами.

"На мій погляд, той факт, що кому-то заборонений в'їзд, не може служити одномоментно підставою для того, щоб стрічки, в яких брали участь ці актори, були заборонені. Підкреслюю, мова не йде про присутність на ринку цих артистів. Мова стосується аудіовізуальних творів", — вказав глава Мінкульту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини