Головна Новини Суспільство події У Криму вирішили економити на похованні та запустили екологічне виробництво картонних трун
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму вирішили економити на похованні та запустили екологічне виробництво картонних трун

Виробництво виробів вже поставлено на виробництво

19 листопада 2020, 22:07
Поділіться публікацією:

В анексованому Росією Криму вирішили ховати померлих в гробах з картону. Виріб буде проводитися зі стільникового картону, а поверхню кришки буде оброблятися за бажанням замовника — колір, візерунок, малюнок, оформлення. Відомо, що класичні поховання на півострові забруднюють екосистему — ґрунтові води, землю. Тому окупаційна влада пропонує жителям впроваджувати екокремацію. Крім того, вартість такого виробу в кілька разів менше класичної труни та й горіти такий матеріал буде швидше, отже можна буде заощадити на процедурі поховання та кремації.

У Криму вирішили економити на похованні та запустили екологічне виробництво картонних трун


Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Російська державна бюджетна установа і ритуальний сервіс "Ритуал" розширила перелік своїх онлайн-послуг після введення заборони на відвідування московських кладовищ. За його словами, до введення заборони на відвідування кладовищ похорон відвідували в середньому близько 50 осіб. Зараз число гостей вимушено знизилося до 7-8 осіб. Тепер жителям і гостям столиці Росії доступна послуга під назвою "прощання онлайн", яка передбачає онлайн-трансляцію з церемонії похорону для тих, хто з тих чи інших причин не зміг прийти на похорон особисто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини