Головна Новини Суспільство події У Києві запустять міську електричку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві запустять міську електричку

Столична електричка почне свою роботу з понеділка, 8 червня

7 червня 2020, 15:45 comments1368
Поділіться публікацією:

Міська електричка частково відновить роботу 8 червня. Курсувати поїзди будуть з обмеженнями, повного відновлення роботи кільцевого руху поки що очікувати не варто. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У Києві запустять міську електричку

Згідно з текстом повідомлення, рух міських електропоїздів відновлять у напрямках "Станція" Троєщина "- станція "Троєщина-2 — станція Почайна" та у зворотному: "Станція Почайна — станція Троєщина-2 — станція Троєщина".

"Поїзди курсуватимуть в години пік, а також в суботу і неділю. Про відновлення звичайного (кільцевого) руху міських електропоїздів по Київському залізничному кільцю буде повідомлено додатково", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, запустити міську електричку планували з 1 червня, але в зв'язку з тим, що в маторвагонном депо "Фастів-1" не встигли відремонтувати електропоїзди, запуск довелося відкласти.

Як повідомляв портал "Коментарі", з 1 червня на філії "Донецька залізниця" почнуть курсувати 38 поїздів, на "Львівській залізниці" — 20 поїздів, на "Одеської залізниці" — 44 поїзда, а філія "Південна залізниця" запустить 112 поїздів. У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій, призначення приміських поїздів буде продовжуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини