Головна Новини Суспільство події У Києві посилили карантин: як це позначиться на населенню
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві посилили карантин: як це позначиться на населенню

Київська влада ухвалила рішення посилити карантин

1 липня 2020, 13:26 comments2361
Поділіться публікацією:

У середу, першого липня, в Києві знову посилили карантинні обмеження. Про це на традиційному брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко.

У Києві посилили карантин: як це позначиться на населенню

Наразі обмеження стосуються роботи закладів громадського харчування, кінотеатрів і проведення масових заходів.

Згідно з постановою уряду, в Києві всі кафе, ресторани і кінотеатри працюють до 22.00. Також заборона поширюється на проведення масових (в тому числі спортивних та рекламних) заходів після 22.00.

"Дані обмеження вимушені. Вони спрямовані на стримування поширення коронавіруса. Київ буде виконувати рішення уряду", — зазначив Віталій Кличко.

Як писали "Коментарі", коронавірус в Україні трохи послабив хватку. Після стрімкого зростання і рекордних показників минулого тижня, на цій рівень захворюваності COVID-19 пішов вниз. За останню добу в країні додалося ще 664 пацієнта з коронавірусом. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

Нових хворих найбільше з'явилося за добу у Львівській області. Позитивні тести на коронавірус з лабораторії отримали відразу 143 людини. У Києві таких пацієнтів 101, ще 72 людини підхопили COVID-19 у Рівненській і Закарпатській областях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини