Головна Новини Суспільство події У екс-міністра охорони здоров'я України в результаті медичної помилки померла молода дружина
commentss НОВИНИ Всі новини

У екс-міністра охорони здоров'я України в результаті медичної помилки померла молода дружина

Жінці було всього 35 років

11 листопада 2020, 16:02 comments2183
Поділіться публікацією:

У екс-міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі померла дружина. Про це він повідомив сам через свій аккаунт у Facebook. Пізніше пост був видалений. Потім з'явилася інформація і від рідних покійної. Анастасії Островської було всього 35 років.

У екс-міністра охорони здоров'я України в результаті медичної помилки померла молода дружина

Колишній глава МОЗ розповів, що жінка померла в одній з приватних клінік Києва в результаті оперативного втручання. За словами Квіташвілі, під час операції по холецистектомії були пошкоджені великі судини печінки. За життя пацієнтки боролися 10 годин, але врятувати її так і не вдалося.

Олександр Квіташвілі очолював Міністерство охорони здоров'я України протягом півтора року — з грудня 2014-го по квітень 2016-го. Він став одним з трьох іноземних громадян, запрошених в оновлений уряд. За словами екс-прем'єра Арсенія Яценюка, Квіташвілі провів радикальні реформи в охороні здоров'я Грузії, тому він став першим кандидатом на таку ж посаду в Україні. У квітні 2015 року Квіташвілі заявив про бажання ліквідувати санепідемслужбу як пережиток радянського минулого. Влітку 2015 року він був звинувачений в бездіяльності, після чого заявив, що покине пост за власним бажанням. Але восени того ж року ВР так і не змогла звільнити Квіташвілі з поста міністра. 14 квітня 2016 Другий уряд Яценюка було відправлено у відставку Верховною Радою України, тому Олександр Квіташвілі позбувся посади міністра охорони здоров'я України.

У екс-міністра охорони здоров'я України в результаті медичної помилки померла молода дружина - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 10 листопада помер Борис Павленко — завідувач відділення інтенсивної терапії для новонароджених дніпровської лікарні імені Мечникова.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини