Головна Новини Суспільство події У ДБР повідомили, що сказав Богдан на допиті
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР повідомили, що сказав Богдан на допиті

Стало відомо, як пройшов допит у ДБР Богдана як свідка

14 вересня 2020, 13:22 comments1634
Поділіться публікацією:

Під час допиту в Державному бюро розслідувань колишнього керівника Офісу президента Андрія Богдана як свідка розпитували щодо можливої співпраці українських посадовців з органами влади РФ, про що казав останній в інтерв’ю Дмитру Гордону. Про це інформує ДБР у своєму Telegram-каналі.

У ДБР повідомили, що сказав Богдан на допиті

Повідомляється, що під час допиту намагалися з’ясувати та підтвердити наявні у Богдана дані щодо можливих протиправних дій українських посадових осіб на користь іншої держави.

"Свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації", — йдеться у повідомленні ДБР.

Нагадаємо, скандальне інтерв'ю колишнього глави Офісу президента України Андрія Богдана і його виклик на допит в Державне бюро розслідувань отримали величезний резонанс серед українців. Чому Богдан вирішив розговоритися саме зараз і наскільки ексглава ОП (і ті, хто за ним стоїть) небезпечний для Зеленського і Єрмака — на ці та багато інших питань відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини