Головна Новини Суспільство події Туреччина – тестування, США – без обмежень: з якими країнами Україна відновила авіасполучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина – тестування, США – без обмежень: з якими країнами Україна відновила авіасполучення

Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, з якими державами Україна поновила авіасполучення

12 червня 2020, 12:22 comments4064
Поділіться публікацією:

Україна поступово відновлює авіасполучення після карантину, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі.

Туреччина – тестування, США – без обмежень: з якими країнами Україна відновила авіасполучення

Так, сьогодні Кабінет міністрів України вирішив відкрити пункти пропуску в аеропортах України та дозволив в’їзд для низки іноземців (вони не мають бути громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і не перебувати на території таких держав протягом останніх 14 днів). Криклій заявив, що ці кроки допомагають відновити роботу підприємств авіаційного транспорту і налагодити міжнародне повітряне сполучення.

Повідомляється, що Україна відновлює регулярне міжнародне авіасполучення з Албанією та США – без обмежень на кордоні, без тестування, Великою Британією – карантин 14 днів, Туреччиною – без обмежень на кордоні, але з тестуванням після прибуття, Тунісом (з 27 червня) – тестування після прибуття.

Крім того, буде розглянута можливість відновлення авіасполучення після покращення епідеміологічної ситуації з Кіпром і Чорногорією (рішення переглядатимуть щотижня), а також Грузією та Грецією (йдеться про дату з 1 липня).

Нагадаємо, Словаччина змінила правила в’їзду з України: тест на коронавірус – обов’язковий.

Як повідомлялося, в Кабміні назвали дати запуску внутрішнього та зовнішнього авіасполучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини