Головна Новини Суспільство події Трансгендер із США завагітнів другою дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Трансгендер із США завагітнів другою дитиною

Трансгендер з Нью-Йорку Кайден Коулман вже виховує семирічну дочку Азаелію

23 червня 2020, 14:05 comments1129
Поділіться публікацією:

Трансгендер зі Сполучених Штатів Кайден Коулман знову вагітний. Виданню The Mirror він розповів, що насолоджується своїм станом. А ще дуже ображається, коли навколишні думають, що у нього пивний живіт.

Трансгендер із США завагітнів другою дитиною

Фото: Mercury Press & Media

Це вже друга вагітність Кайдена. Він вже виховує доньку Азаелію. Вперше трансгендер завагітнів у 2013 році. На той момент він вже почав трансгендерний перехід від жінки до чоловіка. Кайден приймав гормональні таблетки і готувався до операції з видалення молочних залоз. При цьому всі жіночі органи у нього збереглися. У якийсь момент Кайден перестав приймати препарати і в цей момент і відбулося диво. Про те, що стане батьком, він дізнався вже на 21-му тижні вагітності.

Дівчинка народилася здоровою і зараз живе з Кайденом. Однак родині довелося через багато пройти. Дізнавшись про його вагітність, багато стали критикувати Кайдена і навіть ображати. Не припинилися цькування і після народження малятка. Деякі навіть вимагали, щоб органи опіки відібрали дитину. Незважаючи на все це, 33-річний американець зважився завагітніти вдруге. Дитина має народитися вже в кінці літа.

"Я не можу дочекатися, коли вже зможу побачити свою другу дитину. Азаелія теж дуже схвильована і з нетерпінням чекає появи на світ маленької сестрички чи братика", — поділився своїми емоціями Кайден.

Трансгендер із США завагітнів другою дитиною - фото 2

Він каже, що лікарі пропонували їй зробити аборт, але цей варіант розвитку подій Кайден відразу ж відкинув.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що авторку Гаррі Поттера Джоан Роулінг звинуватили у неприязні до трансгендерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини