Головна Новини Суспільство події Трамп продовжує війну з TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп продовжує війну з TikTok

Здається, у відомого сервісу скоро будуть нові господарі

3 серпня 2020, 21:34 comments1156
Поділіться публікацією:

Президент США Дональд Трамп зажадав продати додаток TikTok до 15 вересня. Про це він заявив журналістам в Білому домі, передає FOX . Президент США запевнив, що 15 вересня TikTok "покине назавжди бізнес", якщо його не купить Microsoft. Як варіант, Трамп розглядає і інші американські компанії.

Трамп продовжує війну з TikTok

"Так, вже визначено дату — приблизно 15 вересня, в цей момент (TikTok) припинить роботу в Сполучених Штатах Америки. Але якщо хтось, Microsoft або хтось ще, купить її, то це буде цікаво. Я обіцяю, ми подумаємо , що робити далі ", — сказав Трамп.

"Моя думка була така, що краще купити все цілком, ніж 30%. Думаю, покупка 30% це складно, та й кому воно цікаво. Я сказав, що він (глава Microsoft) може рухатися далі і спробувати купити TikTok", — сказав Трамп.

Крім того, він наполягав на тому, що частина коштів від продажу повинна піти міністерству фінансів США.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Microsoft веде переговори про придбання TikTok . Цей крок спрямований на рішення проблем, пов'язаних з тим, що іноземний TikTok може становити загрозу національній безпеці. Уряд США проводить огляд національної безпеки TikTok і готується зробити політичну рекомендацію Трампу, заявив міністр фінансів Стівен Мнучін журналістам на цьому тижні в Білому домі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини