Головна Новини Суспільство події ТОП-100 найвпливовіших жінок року: хто потрапив у список
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-100 найвпливовіших жінок року: хто потрапив у список

У цьому році «100 жінок» - це ті, хто керує змінами і робить свій внесок у ці неспокійні часи

24 листопада 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

BBC опублікувало список, в якому можна побачити найвпливовіших жінок цього року. Він отримав назву "100 women of 2020", і там можна побачити імена жінок, які не бояться змінювати цей світ і робити його кращим.

ТОП-100 найвпливовіших жінок року: хто потрапив у список

ТОП-100 найвпливовіших жінок року. Фото: bbc.com

Так, в рейтингу є категорії "Знання", "Лідерство", "Творчість" і "Ідентичність". Актриси, спортсменки, активістки, вчені та співачки — найяскравіші представниці цих професій потрапили в рейтинг. Давайте ж швидше дізнаємося, хто в їх числі.

Серед них — лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська, прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін, глава дослідницької лабораторії Оксфордського університету Сара Гілберт, яка займається розробкою вакцини від Covid-19, міністр високих технологій ОАЕ і науковий керівник арабської місії на Марс Сара аль-Амірі, російська телеведуча, заступник голови Комітету у справах сім'ї, жінок і дітей при Державній Думі РФ Оксана Пушкіна, гонконгська активістка Агнес Чоу, американська актриса, модель і філантроп Джейн Фонда, художниця і ЛГБТ-активістка з РФ Юлія Цвєткова, модель-трансгендер Леа Ті (Lea T), голова Киргизької федерації незрячих Гулназ Жузбаєва, американська активістка, яка бореться за права людей з обмеженими фізичними можливостями Еліс Вонг, китайська письменниця Фан Фан та інші. З повним списком ви зможете ознайомитися, якщо перейдете за посиланням.

Є в цьому списку й українка Анастасія Волкова, яка проявила себе як хороший підприємець і новатор в області сільського господарства. Вона використовує науку і технології, щоб знайти рішення проблем продовольчої безпеки.

У 2016 році Анастасія створила FluroSat — компанія, яка детально вивчає дані дронів, супутників та інших інструментів, щоб максимально спростити роботу фермера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Alyona Alyona, Жан Беленюк, Олександр Зінченко: кого ще Forbes визнав найуспішнішими українцями до 30 років.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини