Головна Новини Суспільство події Тиждень магнітних бур в Україні: спалахи можуть вдарити по людях, супутниках і стільниковому зв'язку
commentss НОВИНИ Всі новини

Тиждень магнітних бур в Україні: спалахи можуть вдарити по людях, супутниках і стільниковому зв'язку

Пік магнітних бур очікується 25 жовтня, а триватимуть вони до 29-го

22 жовтня 2020, 12:40
Поділіться публікацією:

Україна знаходиться під куполом найпотужнішої магнітної бурі, яка триватиме понад тиждень. Вчені кажуть, що з ладу можуть вийти супутники, стільниковий зв'язок, а людина в ці дні може відчувати себе не кращим чином. Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії сонця ФІАН.

Тиждень магнітних бур в Україні: спалахи можуть вдарити по людях, супутниках і стільниковому зв'язку

Повідомляється, що пік магнітних бур очікується 25 жовтня, а триватимуть вони до 29-го. Відзначимо, що до 24-го числа, а також з 27-го по 29-те спалахи на Сонці будуть слабкими. А ось в день виборів в Україні та на наступний день (26 жовтня) варто приділити увагу своєму здоров'ю.

Найчастішими реакціями на спалахи Сонця є головний біль, перепади тиску, слабкість, швидка стомлюваність і перепади настрою. Щоб допомогти організму впоратися з усім перерахованим вище, слід більше дихати свіжим повітрям, спати не менше восьми годин на добу, відмовитися від шкідливих звичок і уникати стресів.

Нагадаємо, уже в кінці цього тижня українці перейдуть на зимовий час і переведуть стрілки годинника назад. В цьому році це станеться в день місцевих виборів — в найближчу неділю 25 жовтня о 4:00 ранку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини