Головна Новини Суспільство події Телеканали Пінчука можуть бути цікаві Медведчуку мінімум з двох причин, - Чугаєнко
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканали Пінчука можуть бути цікаві Медведчуку мінімум з двох причин, - Чугаєнко

Телеведуча Тетяна Чугаєнко порадила звернути увагу, що ні Пінчук, ні Медведчук не спростовують інформацію про покупку телеканалів

7 серпня 2020, 15:38 comments1497
Поділіться публікацією:

Через наближення виборів на телеринку цього літа не спостерігається затишшя. Так телеведуча Тетяна Чугаєнко прокоментувала в Facebook інформацію про те, що народний депутат Вадим Рабинович купує телеканал OTV.

Телеканали Пінчука можуть бути цікаві Медведчуку мінімум з двох причин, - Чугаєнко

"Літо на телеринку — як правило, період затишшя. Але не цього разу. Вибори, однак, а тому новин "з телевізійних полів" вистачає. У КРТ забрали ліцензію на мовлення. Вадим Столар створює Kyiv.live, а Вадим Рабинович купує OTV ", — написала ведуча.

На тлі цих подій, пише Чугаєнко, знову заговорили про продаж телеканалів Віктора Пінчука, а основний претендент на покупку — Віктор Медведчук.

Чугаєнко звертає увагу, що Пінчук і Медведчук не підтверджують, але і не спростовують інформацію про покупку телеканалів.

"Обидва фігуранти цю інформацію поки не підтверджують. Але й не спростовують. Мабуть, переговори тривають, і остаточного рішення поки немає", — приходить до висновку вона.

Телеведуча пояснює, що телеканали Пінчука дійсно можуть бути цікаві Медведчуку.

"У тому числі і за ціною, звичайно. Так, і тут деякі задаються питанням, чому медіа-холдинг StarLightMedia може бути цікавий Медведчуку. Мовляв, 112, NewsOne, ZIK — це телеканали суспільно-політичні. А у Пінчука — переважно інформаційно-розважальні , — зазначає вона. — Але давайте не забувати, що в ліцензію на мовлення можна внести зміни. Елементарно, Ватсон! Були розважальні — стануть інформаційно-політичні. Або ділові. Це один варіант розвитку подій".

Крім того, Чугаєнко зазначає, що за допомогою покупки розважального каналу Віктор Медведчук отримає вихід на нову аудиторію.

"А по-друге, концепцію мовлення можна і не міняти. Тому що у телеканалів Пінчука глядацька аудиторія давно сформована. І ця аудиторія відрізняється від аудиторії 112, News one і ZIKа за своїми інтересами та уподобаннями. І ці канали можуть бути цікаві Медведчуку тим, що дають можливість м'яко попрацювати з новою аудиторією в плані залучення її на свій бік ", — пояснила телеведуча.

Нагадаємо, Верховний Суд виніс остаточне рішення у справі за позовом Медведчука до телеканалу "Прямий".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини