Головна Новини Суспільство події Суркіс-старший знову став біля керма «Динамо» і жадає проросійського реваншу, - заява фанатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіс-старший знову став біля керма «Динамо» і жадає проросійського реваншу, - заява фанатів

Ультрас київського "Динамо" пояснили свою реакцію на останні події у футбольному клубі

29 липня 2020, 15:01
Поділіться публікацією:








Все, що зараз відбувається навколо київського ФК "Динамо" — стосується не стільки футболу, скільки політики реваншизму, яку проводить Григорій Суркіс, стверджують у своїй заяві ультрас столичного клубу. На їхню думку, таким чином Суркіс хоче помститися ультрас, знищуючи паралельно легендарний київський клуб.

Суркіс-старший знову став біля керма «Динамо» і жадає проросійського реваншу, - заява фанатів

"Це не про призначення Луческу. Конфлікт лежить абсолютно в іншій площині. До влади в Динамо повернувся старший Суркіс, і за ним відразу прийшла політика. Це про реванш, який добиває останній потужний ультрас-рух в Україні. Харків знищений, Дніпро знищений, Львів знищений. З ультрас на важливому для країни рівні залишилися лише кияни. Ось за ними й прийшли. Дуже нерозумно думати, що заковика в Луческу", — стверджують автори заяви в Facebook.

На їхню думку, вибір Мірчі Луческу (екстренер пітерського "Зеніту"), підключення інтернет-ботів і залежних від Суркісів ресурсів, які прийняли дане призначення, анонімні телеграм-канали, використання прослуховувань лідерів фанатів — все це вказує на проросійський слід.

"Маніпуляції з серії "якщо не Луческу то хто?", "я вклав 1,5 млрд" (і хоч би хто поцікавився, що це за бізнес у Суркісів, з якого можна витягнути такі гроші?) Це точно не конфлікт між ультрас і Луческу. Це конфлікт між проросійськими силами і одним з останніх дієздатних символів Майдану. На чиєму ви боці залежить лише від вашої політичної позиції", — сказано в заяві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини