Головна Новини Суспільство події Штормове попередження: де в Україні очікуються дощ і грози (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Штормове попередження: де в Україні очікуються дощ і грози (карта)

У зоні дії циклону Україна буде перебувати весь тиждень

3 вересня 2020, 06:30 comments1416
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 вересня, частина України виявиться в зоні дії циклону (дивись карту). Про це повідомили в Гідрометцентрі країни.

Штормове попередження: де в Україні очікуються дощ і грози (карта)

За інформацією синоптиків, дощ з грозою сьогодні очікується в західних областях, де градусники, переважно, будуть показувати +21 ... +23 тепла. Тим часом в інших регіонах продовжиться осіннє літо. Спекотніше всього 3 вересня буде в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Донецьку, Луганську, Харкові та Дніпрі: до +35-ти тепла. На градус нижче стовпчики термометрів покажуть в Черкасах, Полтаві та Кропивницькому. У Києві сьогодні +27 ... +29 спеки.

Штормове попередження: де в Україні очікуються дощ і грози (карта) - фото 2

Завтра циклон переміститься з західних на центральні, північні та південні області. Синоптики кажуть, що опади місцями очікуються протягом усього тижня, однак температура повітря все ще буде до +30-ти градусів.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини