Головна Новини Суспільство події Степанов розповів про жорсткі карантинні обмеження, які введуть в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов розповів про жорсткі карантинні обмеження, які введуть в Україні

Міністр охорони здоров'я зазначив, що незабаром карантинні заходи будуть посилюватися

13 жовтня 2020, 00:08
Поділіться публікацією:








Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов сказав, що незабаром в Україні будуть посилюватися карантинні заходи по боротьбі з COVID-19. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода Слова".

Степанов розповів про жорсткі карантинні обмеження, які введуть в Україні

"Варто визнати очевидне: зараз в Україні зростає навантаження на систему медицини в цілому. За нашими підрахунками, в лікарнях перебуває понад 20 тисяч пацієнтів. Міністерство намагається збільшити кількість ліжок, але це не скрізь можливо. У вівторок відбудеться чергове засідання Кабінету Міністрів. На ньому в обов'язковому порядку порушимо питання посилення карантинних обмежень. Все спробуємо зробити так, щоб не обрушити економіку, бізнес може бути спокійний. Другого локдауна в країні точно не буде ", — запевнив Степанов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", українські вчені написали президенту України Володимиру Зеленському відкритого листа з вимогою посилити карантин.

"Якщо і далі керівництво країни нічого не буде робити, то вже до середини листопада ми побачимо колапс. В лікарнях просто не буде вистачати ліжок, щоб прийняти всіх, хто заразився. До того ж, не вистачить медичних рук, щоб надати всім потрібну допомогу. Тому своєчасним кроком на даний момент, вважаємо, буде посилення карантину по всій країні ", — йдеться в тексті заяви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини