Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців за останній рік не відчувають себе в безпеці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців за останній рік не відчувають себе в безпеці

Результати соціологічного дослідження показали, що найбільше соціальна напруженість у зв'язку з погіршенням стану безпеки і громадського порядку спостерігається на сході країни

2 вересня 2020, 22:36
Поділіться публікацією:

44% українців не відчувають себе в безпеці. Крім того, за останній рік вони відчули зміни на гірше і в громадському порядку. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на проведені соціологічні дослідження від фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.

Стало відомо, скільки українців за останній рік не відчувають себе в безпеці

Фото з відкритих джерел

За даними опитування стало відомо, що думки українців щодо змін в безпеці і громадському порядку за останній рік різняться. 43% опитаних вважають, ситуація в країні змін не зазнала, а 44% — відчули погіршення. Позитивні зрушення помітили лише 9% і 4% утрималися від відповіді. Не відчувають безпеки 50% жителів південних областей. На заході — 52% опитаних вважають, що змін в безпеці в житті за останній рік не відбулося. Крім того, опитування показало, що найбільше соціальна напруженість у зв'язку з погіршенням стану безпеки і громадського порядку спостерігається на сході країни.

В опитуванні взяли участь понад 2 тисячі респондентів у віці від 18 років по всій Україні, крім Криму та ОРДЛО. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Раніше "Коментарі" писали про те, що "правило 3 побачень" більше не працює.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини