Головна Новини Суспільство події Стало відомо, коли українцям можуть дозволити в'їзд до Євросоюзу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли українцям можуть дозволити в'їзд до Євросоюзу

Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина розповіла про переговори, які веде Україна з країнами ЄС

4 серпня 2020, 13:45 comments3192
Поділіться публікацією:

Експерт розповіла про те, що кордони з ЄС для українців відкриють не раніше кінця вересня. Відповідний діалог з ослаблення обмежень на поїздки з країнами Євросоюзу зараз ведуть українські дипломати, повідомляє віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина. Про це пише "Обозреватель".

Стало відомо, коли українцям можуть дозволити в'їзд до Євросоюзу

Стефанишина каже, що саме у вересні, швидше за все, буде активний діалог з країнами ЄС. Відкриють кордони навряд чи відразу всі країни: це буде поступовий процес.

"З огляду на, що весь світ чекає на другу хвилю коронавірусу, то раніше кінця вересня про системність важко говорити", — говорить Стефанишина.

Нагадаємо, більше чверті українців відмовилися від відпочинку цього літа. Відповідно до соцопитування, в основному, українці відмовляються від відпустки через те, що пандемія позначилася на їх фінансовому становищі: близько 40% респондентів зізналися, що відчувають труднощі з грошима. 18% повідомили, що нікуди не поїхали цього літа саме через страх заразитися коронавірусом. Ще 13% респондентів відмовилися від відпустки через різні сімейні обставини, а 10% — через проблеми на роботі. А ось через закриті кордони вдома залишилося лише 4% українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини