Головна Новини Суспільство події Стало відомо, хто очолить САП замість Холодницького
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто очолить САП замість Холодницького

Тимчасово Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою керуватиме заступник Назара Холодницького

21 серпня 2020, 14:49 comments1328
Поділіться публікацією:

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі визначилися, хто очолить відомство замість Назара Холодницького. Керувати САП тимчасово буде його заступник Максим Грищук. Про це пише "РБК-Україна", посилаючись на власні джерела в прокуратурі.

Стало відомо, хто очолить САП замість Холодницького

Максим Грищук. Фото: slovoidilo.ua

Про те, що Назар Холодницький подає у відставку, стало відомо сьогодні, 21 серпня, в обід. За даними низки ЗМІ, його заяву на звільнення вже нібито підписала особисто генпрокурор Ірина Венедиктова. Скласти повноваження остаточно глава САП повинен до кінця місяця.

Водночас заміну йому вже підшукали. У крісло керівника Антикорупційної прокуратури сяде Максим Грищук. Це один із заступників Холодницького. Щоправда, керувати САП Грищук буде лише до тих пір, поки конкурсна комісія не визначить нового керівника відомства. Конкурс планують провести в листопаді.

Варто відзначити, що Максим Грищук свого часу вже пробував свої сили на конкурсі з відбору глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він був за крок від перемоги в листопаді 2015 го. Однак, вибираючи між Максимом Грищуком і Назаром Холодницьким, тодішній генпрокурор Віктор Шокін віддав перевагу останньому. А вже в грудні Назар Холодницький запропонував Грищуку стати його заступником.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, за яких обставин президент Володимир Зеленський буде готовий піти у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини