Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як себе почуває хворий коронавірусом Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як себе почуває хворий коронавірусом Порошенко

Стан Петра Порошенка поліпшується

11 жовтня 2020, 22:36 comments2926
Поділіться публікацією:

Стан п'ятого президента України Петра Порошенка, який хворіє на коронавірус, покращився. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власне джерело з оточення Порошенко.

Стало відомо, як себе почуває хворий коронавірусом Порошенко

Відзначимо, раніше Петра Порошенка госпіталізували з двостороннім запаленням легенів в лікарню в Києві. Пізніше дружина нинішнього нардепа Марина Порошенко повідомляла, що стан Петра Порошенка погіршився. Вона повідомила, що у нього погіршився стан крові — вона дуже густа, і навіть лікарі не можуть взяти кров для аналізу, щоб проконтролювати його стан здоров'я та дізнатися, як протікає хвороба.

Раніше "Коментарі" писали, що в неділю, 11 жовтня, відбулася нарада у президента України Володимира Зеленського, під час якої було прийнято 10 рішень по боротьбі з пандемією коронавірусу COVID-19. Одним з найбільш важливих стало рішення про переведення ВНЗ на дистанційне навчання. Його підтримує керівництво навчальних закладів. В Україні вже зафіксовані випадки зараження коронавірусом як серед студентів, так і серед викладачів. При цьому, минулого тижня через коронавірус помер декан географічного факультету КНУ ім. Шевченка.

Ще одним важливим рішенням стала ініціатива щодо перенесення осінніх канікул для школярів. Остаточне рішення про це повиннаі прийняти місцева влада, але у президента рекомендують відправити школярів на канікули вже на наступному тижні — з 15 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини