Головна Новини Суспільство події "Спочатку десерт, потім - обід": чому ласощі потрібно їсти до основного прийому їжі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спочатку десерт, потім - обід": чому ласощі потрібно їсти до основного прийому їжі

Для охочих схуднути - нова смачна порада

12 жовтня 2020, 19:02 comments1267
Поділіться публікацією:

До нових висновків щодо правильності вживання десертів прийшли американські вчені. Вони вважають, що якщо солодке з'їсти до основного прийому їжі, а не після, то шанси видужати конкретно знижуються. Про це пише портал Food & Mood.

 "Спочатку десерт, потім - обід": чому ласощі потрібно їсти до основного прийому їжі

Джерело: artlebedev.ru

Підтвердили правило "спочатку десерт, потім обід" в результаті експерименту, під час якого спостерігалися дві групи добровольців.

Так, в першій групі люди вживали чізкейк до основного прийому їжі, а в другій — після їжі. Результати експерименту показали, що люди, які їли ласощі до основного прийому їжі, набирали зайву вагу менше.

Річ у тому, що в разі, якщо людина з'їдає невеликий шматок десерту до обіду, вона вживає набагато менше калорій за весь день в цілому.

Звичайно, в цьому випадку бажано звернути увагу на слово "помірне", адже якщо сподіватися на дане твердження і дозволяти собі великі порції солодощів, природно, зайві кілограми дадуть про себе знати дуже швидко, незалежно від того, коли ви з'їли десерт.

"Перебивати апетит — це користь, а не шкода для організму, оскільки в результаті людина з'їдає набагато менше калорій і рідше страждає від ожиріння. Ми радимо є десерт до обіду і не слухати тих, хто вам буде заперечувати ", — уклали вчені.

Раніше "Коментарі" писали про те, що як приготувати десерт за 10 хвилин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини