Головна Новини Суспільство події Щоб заповнити час польоту до Ростова: в мережі відреагували на новину про модернізацію літака Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб заповнити час польоту до Ростова: в мережі відреагували на новину про модернізацію літака Зеленського

Державний президентський літак планували обладнати супутниковим зв'язком та Інтернетом

19 листопада 2020, 16:26
Поділіться публікацією:
Як повідомляли "Коментарі" раніше, Президент України Володимир Зеленський буде літати в державному літаку з поліпшеними умовами. Літак планують обладнати супутниковим зв'язком та Інтернетом на 32,4 мільйона гривень. Компанію, яка займеться переобладнанням зв'язку, вибирали за тендером. Нею виявилася фірма "Etihad Airways Engineering LLC", яка належить уряду Абу-Дабі.
Однак, ця новина викликала бурхливе обговорення в мережі, зокрема в Facebook. Багато користувачів висловили своє невдоволення тому, що президентський літак буде модернізований. А народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв на своїй офіційній сторінці написав, що ці гроші повинні бути призначені для протистояння коронавірусній інфекції:
"32(!!!) мільйона гривень витратять на обладнання літака Зеленського для кращого доступу до Інтернету! З державного бюджета! В цей час! Це понад тисячу якісних мобільних кисневих концентраторів, від відсутності яких в районних лікарнях помирають хворі на ковід".
Його пост також викликав сплеск гнівних коментарів від користувачів соціальної мережі на адресу президента України:
"Просто людина ретельно планує своє життя: до Ростова 3 години льоту — треба ж буде чимось заповнювати цей час...", "Все ок. Запише новий веселий відосік, де все пояснить", — коментували новину користувачі.
Однак, сьогодні стало відомо, що тендер на установку Інтернету для літака Зеленського скасований, а грошові кошти будуть передані Міністерству охорони здоров'я. Таке рішення було прийнято урядом у зв'язку з поширенням коронавірусу територією України.


Щоб заповнити час польоту до Ростова: в мережі відреагували на новину про модернізацію літака Зеленського

ФОТО: З відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини