Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, що буде з пенсійним віком після отримання траншу МВФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, що буде з пенсійним віком після отримання траншу МВФ

Перший транш МВФ у розмірі 2,1 мільярда доларів Україна отримає вже в червні

10 червня 2020, 10:52 comments2111
Поділіться публікацією:

Черговий кредит МВФ, який отримає Україна, ніяк не вплине на пенсійний вік у країні. Підвищувати його найближчим часом не планують. Про це прем'єр Денис Шмигаль розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Шмигаль розповів, що буде з пенсійним віком після отримання траншу МВФ

Цього разу Міжнародний валютний фонд з самого початку не висував ніяких вимог до України щодо пенсійного віку, запевняє глава уряду.

"В умовах цієї програми взагалі не прописано жодних змін пенсійного віку. Те ж саме стосується інших речей, пов'язаних з пенсіями. Що люди відчують? Вони повинні відчути стабільність в грошово-кредитній політиці, впевненість в державі і державному бюджеті", — каже Шмигаль.

Не варто очікувати, що транш МВФ якось незабаром позначиться і на тарифах, обіцяє прем'єр.

"Є в меморандумі дорожня карта тих кроків, які повинна зробити Україна. Це боротьба з корупцією, зважена бюджетна політика. Ось що прописано в меморандумі. Які-небудь зміни в тарифах — їх теж немає. Цього і не може там бути. Це внутрішні справи України", — зазначив глава уряду.

Нагадаємо, сьогодні вночі МВФ погодив умови кредиту для України і вирішив виділити 5 мільярдів доларів. Їх Україна отримає в кілька етапів упродовж півтора років. Перший транш — 2,1 мільярда — до державного бюджету має надійти вже в цьому місяці. Про це раніше повідомляв президент України Володимир Зеленський. На що витратять гроші "Коментарі" розповідали раніше. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини