Головна Новини Суспільство події Скільки українців не хочуть жити в Україні: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців не хочуть жити в Україні: опитування

Соціологи дізналися, скільки українців не проти переїхати до США, Європейського союзу чи Росії

11 листопада 2020, 14:07
Поділіться публікацією:

Від 5,8 до 27,9 відсотка українців хотіли б покинути Україну та виїхати на постійне місце мешкання в інші країни. Про це свідчить опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведене з 17 по 24 жовтня.

Скільки українців не хочуть жити в Україні: опитування

Учасникам опитування соціологи поставили таке питання: Якби Вам зараз без умов надали громадянство США\ЄС\Росії, Ви б поїхали для постійного проживання в ці країни?

Так, 27,9% погодилися за таких умов на переїзд в США або ЄС (у квітні таких було майже стільки ж – 27,1%). Не хочуть туди виїжджати 68,7%.

Ще 5,8% не проти виїхати до Росії, хоча у квітні позитивну відповідь дали 6,3% опитаних. Більшість – 91,7% — відповіли негативно. При цьому, якщо до переїзду в РФ додадуть 100 тисяч доларів, то картина трохи змінюється: в такому випадку в жовтні на переїзд погодилися б 10,3% (у квітні – 11,2%). Але 85,9% все одно проти перебратися на ПММ у сусідню з Україною державу.

Скільки українців не хочуть жити в Україні: опитування - фото 2

Як повідомлялося раніше, кожен четвертий в Україні виступає за народну розправу над політиками. Такий результат показало опитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини