Головна Новини Суспільство події Скандал з Порошенком і захоплення заручників в Полтаві: яким був четвер
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з Порошенком і захоплення заручників в Полтаві: яким був четвер

Сьогодні, 23 липня, у Полтаві затримували терориста і звільняли заручників, а експерти розповіли про "викриття" Петра Порошенка Давидом Жванією і появу нового міністерства в Україні

23 липня 2020, 18:51 comments1655
Поділіться публікацією:

Спецоперація в Полтаві. Сьогодні вранці громадськість сколихнула новина про ще одне захоплення заручників. На цей раз події розгорталися в Полтаві, де 32-річний місцевий житель Роман Скрипник, намагаючись втекти від копів після викрадення авто, дістав гранату РГД-5 і взяв у заручники поліцейського. Незабаром відбувся обмін: першого заручника Скрипник відпустив, а замість нього взяв полковника Віталія Шияна і поїхав з ним на поліцейському ВАЗ-2115 в напрямку Києва.

Скандал з Порошенком і захоплення заручників в Полтаві: яким був четвер

Єдиною вимогою загарбника було звільнення його від кримінальної відповідальності. Скрипник був неодноразово судимий за торгівлю наркотиками, шахрайство, крадіжки та інші злочини і дуже не хотів потрапити за грати знову. Втім, в поліції відразу заявили, що його вимоги нездійсненні — переговори вів сам заручник Віталій Шиян.

Станом на 15:00 злочинець відпустив полковника, а сам сховався в лісі Решетилівського району. На момент виходу новини Скрипник знаходиться в бігах.

"Викриття" Порошенка. Давид Жванія (екс-нардеп, колишній соратник Петра Порошенка) заявив, що п'ятий президент і його команда захопили владу в 2014 році, купивши підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди. Нібито він (Жванія) разом з головою нашого МЗС брав участь у передачі 5 мільйонів євро через посольство України в Німеччині "для одного дуже високопоставленого в той час єврочиновника з метою забезпечення підтримки Порошенка в якості кандидата на пост президента України з боку Європейського Союзу. Експерти оцінили для "Коментарів" ці "одкровення" і розповіли, чому вони з'явилися саме зараз.

Нове міністерство. Кабінет міністрів ухвалив проект постанови про створення Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Наскільки це було необхідно, а також що необхідно для того, щоб нове міністерство показало ефективність — про це "Коментарям" розповіли експерти.

Новий тренер. Київське "Динамо" офіційно повідомило, що новим головним тренером команди став 74-річний румунський фахівець Мірча Луческу, який 12 років тренував найпринциповішого суперника біло-синіх — "Шахтар". Контракт підписали на два роки з можливістю продовження ще на рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини