Головна Новини Суспільство події Синоптики зробили штормове попередження на жовтень
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики зробили штормове попередження на жовтень

До кінця тижня в Україні буде зберігатися погода, аналогічна до сьогоднішнього дня

1 жовтня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Перший день жовтня в Україні буде по-справжньому осіннім. Як інформують в Українському гідрометцентрі, у всіх областях буде лити дощ, місцями очікується гроза, а стовпчики термометрів покажуть від 14-ти до 21 тепла (дивись карту).

Синоптики зробили штормове попередження на жовтень

Так, мінімальні позначки в цей день очікуються в західних регіонах: +14 ... +16 градусів. У столиці 1 жовтня до +18-ти, як і в Чернігові, Черкасах, Кропивницькому, Житомирі та Вінниці. До +20-ти очікується в Харкові, Запоріжжі, Донецьку та Миколаєві. А на градус вище (максимум цього дня) передають в Сімферополі, Херсоні та Луганську.

Синоптики зробили штормове попередження на жовтень - фото 2

До кінця тижня в Україні буде зберігатися погода, аналогічна до сьогоднішнього дня. Дощі прогнозують по всій країні, за винятком лише сходу. А стовпчики термометрів не піднімуться вище +23 градусів.

Нагадаємо, рівень Світового океану, за даними NASA, продовжує стрімко зростати — куди швидше, ніж очікували вчені. Якщо ж глобальне потепління буде прогресувати в цьому ж темпі, льодовики Землі можуть розтанути мінімум за 5000 років. Вчені Science Insider показали, як виглядатиме наша планета без льодовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини