Головна Новини Суспільство події Синоптики зробили попередження: Україну накриють дощі (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики зробили попередження: Україну накриють дощі (карта)

Сьогодні, 28 липня, у деяких областях України дощитиме, а незабаром прийде похолодання

28 липня 2020, 05:30 comments1626
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні переважатиме спекотна суха погода. Втім, як повідомили в Українському гідрометцентрі, у деяких регіонах все ж очікуються дощі і грози (дивись карту).

Синоптики зробили попередження: Україну накриють дощі (карта)

Так, негода сьогодні охопить Миколаїв, Херсон, Сімферополь, Донецьк і Запоріжжя. І хоч стовпчики термометрів тут показуватимуть від +27-ми до +33-х, тут можливі злива, посилення вітру і грози. Тим часом, в інших областях погода буде сприятливою. У Києві стовпчики термометрів покажуть до +31 тепла, як і в Сумах, Черкасах та Вінниці. +32 обіцяють в Полтаві, Кропивницькому та Харкові, +33 — у Луганську, Дніпрі та Одесі. Трохи прохолодніше буде в західних регіонах, де стовпчики термометрів покажуть +25... +29 градусів.

Синоптики зробили попередження: Україну накриють дощі (карта) - фото 2

Вже з завтрашнього дня весь тиждень в Україні місцями можливі дощі. А в суботу, 1 серпня, опади очікуються практично у всіх областях. Крім того, знизиться температура: синоптики обіцяють, переважно, +21... +28 градусів.

Синоптики зробили попередження: Україну накриють дощі (карта) - фото 3

Як раніше повідомляли "Коментарі", дощі на півдні України явно зіпсували відпочинок в Запорізькій області: в курортних Бердянську та Кирилівці вулиці опинилися під водою. Відповідні фото і відео виклали в Мережу очевидці. За словами відпочивальників, автомобілі буквально плавали вулицями. До того ж, центр Бердянська через негоду залишився без світла. Тим часом у Кирилівці було по коліно води, а море штормило.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини