Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли в Україні похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли в Україні похолодає

Попри те, що наближається осінь, серпень все ще зберігає свої позиції в деяких регіонах

26 серпня 2020, 05:30 comments1323
Поділіться публікацією:

Сьогодні в деяких областях України очікується невелике похолодання. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, в той час, як ще недавно стовпчики термометрів в областях показували вище 30-ти спеки, тепер же в деяких регіонах вони піднімуться максимум до +24-х (дивись карту).

Синоптики розповіли, коли в Україні похолодає

Так, згідно з прогнозом погоди, +22 ... +24 сьогодні очікується в Києві та Сумах. На градус тепліше буде в Чернігові, Житомирі, Полтаві, Луцьку, Рівному, Тернополі та Хмельницькому. Варто також відзначити, що в деяких областях дощитиме (Чернігів, Суми та Полтава).

Втім, попри те, що наближається осінь, серпень все ще зберігає свої позиції в деяких регіонах. +30 сьогодні в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Донецьку та Сімферополі. А до +31-го буде в Луганську.

У Гідрометцентрі кажуть, що завтра в деяких областях погода зіпсується. Під куполом циклону — з дощами та грозою — виявиться вся західна Україна, а також частково північні та центральні області.

Синоптики розповіли, коли в Україні похолодає - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини