Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає (карта)

На жаль, стовпчики термометрів в Україні впевнено опускаються донизу

12 серпня 2020, 05:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні практично у всіх областях України очікується похолодання. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, замість вже звичних +30-ти стовпчики термометрів подекуди будуть показувати 19 тепла (дивись карту).

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає (карта)

Так, +19 ... +21 градус сьогодні очікується в Сумах, до +22-х — в Чернігові. Ще на градус вищою температура буде в Києві та Житомирі. В інших регіонах буде трохи тепліше, але подекуди прогнозують дощі. Згідно з прогнозом, опади сьогодні очікуються в Харкові, Луганську, Донецьку, Дніпрі, Херсоні, Запоріжжі, Одесі та Сімферополі. Відзначимо, що на півдні стовпчики термометрів все ще показують до 30-ти спеки.

У наступні дні температура в Україні продовжить падати. В основному, стовпчики термометрів протягом тижня будуть показувати +20 ... +22 тепла. Істотних опадів не передбачається, дощі та грози в деяких областях будуть короткочасними.

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає (карта) - фото 2

Нагадаємо, в четвер і п'ятницю, 13 і 14 серпня, на нас знову чекають магнітні бурі. Досить сильні метеоудари не змусять на себе чекати:  вони відбудуться 21 і 22 серпня. Останній спалах в цьому місяці трапиться 29 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини