Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає

Аналогічна температура буде триматися в Україні весь тиждень

10 вересня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 вересня, в Україні трохи потеплішає в порівнянні з вчорашнім днем. Як повідомили в Укргідрометцентрі, якщо напередодні стовпчики термометрів переважно показували +22 ... +24 градуси, сьогодні в деяких областях очікується до 29-ти тепла (дивись карту).

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає

Згідно з прогнозом погоди, максимальні позначки сьогодні будуть в Кропивницькому, Дніпрі та Миколаєві. На градус нижче — до +28-ми — стовпчики термометрів показуватимуть в Запоріжжі, Херсоні та Одесі. У Києві сьогодні +25 ... +27, як і в Полтаві і Черкасах. Прохолодніше всього буде в Рівному: +20 ... +22 градуси.

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні похолодає - фото 2

Відзначимо, що аналогічна температура буде триматися в Україні весь тиждень. На півдні стовпчики термометрів піднімуться до +29-ти, а на півночі — всього до 20-ти градусів тепла. Ночі будуть холодними (+8 ... +11), проте тиждень буде сонячним.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини