Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де в Україні буде лити дощ (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де в Україні буде лити дощ (карта)

Прохолодніше всього сьогодні буде в західних областях України

2 жовтня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Початок жовтня в Україні буде по-справжньому осіннім. Як інформують в Українському гідрометцентрі, практично у всіх областях буде лити дощ, а стовпчики термометрів покажуть від 14-ти до 23 тепла (дивись карту).

Синоптики розповіли, де в Україні буде лити дощ (карта)

Так, сонце сьогодні вигляне в Сумській, Харківській, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Донецькій та Одеській областях. В інших очікується дощ. Прохолодніше всього сьогодні на заході (+14 ... +16), в Києві стовпчики термометрів покажуть на градус вище. А ось максимальні позначки 2 жовтня буде в Одесі: до +23-х градусів.

Синоптики розповіли, де в Україні буде лити дощ (карта) - фото 2

Експерти NASA зробили попередження: якщо людство продовжить ставитися до Землі так само, як і зараз, якість життя на нашій планеті погіршиться вже через сто років. Вчені переконані, що через глобальне потепління льодовики продовжать танути, в результаті чого під воду підуть величезні території Землі. Крім того, зросте частота природних катаклізмів: почастішають торнадо, землетруси і лісові пожежі — через сто років це буде нормою. Вчені переконані, що деякі куточки Землі чекає посуха, в результаті чого збільшиться кількість біженців. Однак експерти NASA говорять, що всього цього можна уникнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини