Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, у яких областях України чекати на похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, у яких областях України чекати на похолодання

Завтра у деяких областях України суттєво знизиться температура повітря, а ще ймовірні дощі

11 липня 2020, 19:57 comments1938
Поділіться публікацією:

Завтра, 11 липня, в Україні триматиметься спекотна погода, однак у західних областях країни значно похолодає. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Синоптик розповіла, у яких областях України чекати на похолодання

За словами синоптика, на західну частину нашої країни очікує чергова зміна погоди. Там завтра посиляться дощі, місцями можливі сильні зливи та грози, через що очікується шквалисте посилення вітру. Температура повітря істотно знизиться та максимально досягне 12-18 градусів тепла.

Тоді як на решті території України увесь день переважатиме суха й спекотна погода. Прогнозується температура повітря близько 28-33 градусів тепла. Серед винятків синоптик зазначила деякі північні та центральні регіони України. Так, у Житомирській, Київській, Чернігівській та Вінницькій областях у другій половині дня погода дещо зміниться: там прогнозуються короткочасні дощі та грози, які спричинять незначне зниження температури повітря – на 1-3 градуси.

Як повідомлялося, темпи глобального потепління в Україні найшвидші у Чернігові та Києві. Про такий результат свідчить дослідження Укргідрометцентру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини