Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на вихідних

Дощі не зруйнують плани тих, хто на вихідних зібрався відпочити за містом або поїхати на природу

6 серпня 2020, 10:44
Поділіться публікацією:

Погода в Україні на вихідних — 8 і 9 серпня — буде сухою і спекотною. Імовірність того, що підуть дощі, мінімальна. Про це розповіла виданню "Факти" представниця відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на вихідних

Пляж Тельбін. Фото: kyivmaps.com

Спека, яка прийшла в Україну ще в середині тижня, на вихідних не поступиться позиціями. Починаючи з п'ятниці й до неділі сонце буде прогрівати повітря досить сильно. Особливо це відчують на собі жителі південних регіонів, де місцями термометри можуть піднятися максимально високо.

"Вдень на вихідних ми очікуємо до +28-33 по Україні. На Півдні може бути ще більше — до 31-36 градусів. Трохи менше в західних і північних регіонах. Там термометри покажуть від 25 до 30 градусів. Вночі температура буде падати до +13- 19. У південних областях — до плюс 22 градусів ", — розповіла синоптик.

При цьому небо буде мінливо хмарним, а дощі точно не завадять тим, хто зібрався провести цей вікенд десь на природі. Невеликі опади синоптики прогнозують лише в Карпатах.

А ось вже на наступного тижня дощі можуть пройти по всій Україні, місцями будуть грози. Температура також трохи опуститься, оскільки в Україну прийде більш прохолодне північне повітря.

Раніше "Коментарі" розповідали, якою буде погода в Україні в четвер, 6 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини