Головна Новини Суспільство події Сині стіни, туалети минулого століття і медсестра на 60 осіб - мережі показали фото Харківської COVID-лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сині стіни, туалети минулого століття і медсестра на 60 осіб - мережі показали фото Харківської COVID-лікарні

Умови в лікувальному закладі жахають

10 листопада 2020, 17:09
Поділіться публікацією:

Чим більше обіцянок і запевнень дає нинішня влада про те, що лікарні забезпечені всім необхідним в боротьбі з коронавірусною інфекцією, тим більше в соцмережах з'являється доказів того, що в лікувальних закладах, де приймають хворих COVID-19, немає найелементарніших умов для комфорту пацієнтів.

Сині стіни, туалети минулого століття і медсестра на 60 осіб - мережі показали фото Харківської COVID-лікарні

Сині стіни, відсутність ремонту в туалеті, брудна підлога, нестача розеток — саме так можна описати умови, в яких лікуються хворі коронавірусом в Обласній лікарні Харкова.

Крім того, пацієнти скаржаться на колосальну нестачу персоналу — більше, ніж півсотні хворим у відділенні допомогу надає лише одна медсестра. Також, в лікувальному закладі не вистачає найелементарніших засобів для найбільш незахищених верств населення. За словами людини, яка зробила пост в одному Telegram-каналів Харківської області, медсестра п'ять днів одним шприцом колола ліки жінці похилого віку, адже у відділенні дефіцит витратних матеріалів, а у пенсіонерів не вистачає коштів на їх закупівлю.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Юрій Луценко, який одужав від COVID-19, розкритикував антикоронавірусну політику уряду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини