Головна Новини Суспільство події Самоспалення в Запоріжжі і обстріл гранатами в Одесі: яким був вівторок в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Самоспалення в Запоріжжі і обстріл гранатами в Одесі: яким був вівторок в Україні

Сьогодні в Запоріжжі сталося самоспалення молодої дівчини, а в курортній Одесі активіста закидали гранатами, на що він відкрив вогонь у відповідь

4 серпня 2020, 18:30 comments1244
Поділіться публікацією:

Панацея від COVID-19. Шість вакцин від коронавірусу підійшли до завершальної стадії клінічних випробувань в різних країнах світу. Про це розповів сьогодні під час брифінгу головний санлікар України Віктор Ляшко. Якщо дослідження завершаться успішно, то вже на початку 2021 року може розпочатися масова вакцинація від COVID-19. У тому числі і в Україні. Дослідники, які працюють над створенням вакцини, намагаються зрозуміти, наскільки стійкий імунітет дають препарати. Без якісної профілактики перемогти пандемію в світі буде практично неможливо, впевнений Ляшко.

Самоспалення в Запоріжжі і обстріл гранатами в Одесі: яким був вівторок в Україні

Гранатами по авто. В Одесі в районі спорткомплексу "Краян" сталися вибухи і стрілянина. Невідомі кинули дві гранати в автомобіль, в якому перебував глава обласного підрозділу "Міжнародної Антикорупційної Асамблеї" Анатолій Коломієць. В результаті вибухів громадський діяч дивом не постраждав. Більш того, він почав стрілянину з невідомих, однак тим вдалося сховатися. На місці події працюють поліцейські, а сам Коломієць упевнений, що це був замах на його життя.

"Пакет малюка". Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) закликав уряд України зберегти критично важливу програму з підтримки сімей з дітьми — "Пакет малюка", який Мінсоцполітики вирішило монетизувати. Чому Кабмін провалив проект з бебі-боксами і як ще уряд економить на дітях — на ці та багато інших питань в ексклюзив "Коментарів" відповіли експерти.

Самоспалення. У поліції розслідують трагедію в Запоріжжі, де сьогодні вранці біля римо-католицького храму знайшли обгоріле тіло молодої дівчини. Особу загиблої копи не розголошують, проте в Мережі запевняють, що дівчину звали Анастасія Ніклас. Відомо, напередодні трагедії дівчина залишила пост, в якому скаржилася на те, що все життя була "пригнобленою, приниженою, навколо один тільки абьюз, неглект, гостінг, віктімблеймінг, знецінення та токсичність". Крім того, в одному з останніх постів Анастасія виклала картинку палаючої пари.

Майбутнє туризму. Коронакриза, схоже, назавжди змінить туристичну галузь. Експерти ексклюзивно для "Коментарів" розповіли, якою буде сфера туризму і що повинні робити учасники ринку і держава, щоб галузь не розорилася, а, навпаки, отримала поштовх до розвитку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини