Головна Новини Суспільство події Росія провокує загострення конфлікту в Чорноморському регіоні, - Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія провокує загострення конфлікту в Чорноморському регіоні, - Міноборони

Росія продовжує перетворювати окупований Крим на військову базу, - Таран

23 липня 2020, 08:17 comments1197
Поділіться публікацією:

Ситуація в Чорноморському регіоні загострюється через тотальну мілітаризацію окупованого Криму. Про це сказав під час засідання Форуму безпеки ОБСЄ український міністр оборони Андрій Таран, - повідомляє "Крим Реалії". Росія стягує на півострів все більше військової техніки, що лише посилює напругу. Разом з тим, про повномасштабний наступ поки що не йдеться.

Росія провокує загострення конфлікту в Чорноморському регіоні, - Міноборони

Фото: mil.ru

Більше військової техніки Росії з'явилося як в басейні Чорного, так і  в акваторії Азовського моря. І це ніяк не сприяє безпеці в регіоні, — вважають в оборонному відомстві України. Навпаки, обстановка стає більш напруженою. Росія створює перешкоди для вільного судноплавства в цьому регіоні.

"Я хочу зробити рішучий і чіткий акцент — російська агресія проти Української держави зараз залишається нашою головною проблемою. І це проблема не тільки національної, але й регіональної безпеки", — впевнений міністр оборони.

Делегації, які були присутні на Форумі, встали на бік України в даному питанні та засудили Росію, котра раптово влаштувала позапланові військові навчання в Чорноморському регіоні кілька днів тому.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що ВСУ зараз розглядають кілька сценаріїв подальшого вторгнення Росії до України. Але реальної загрози такого наступу, за даними армійців, поки що немає. Чи можлива зараз повномасштабна війна, також спрогнозував американський офіцер у відставці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини