Головна Новини Суспільство події РНБО планує збільшити витрати на оборонний сектор в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО планує збільшити витрати на оборонний сектор в 2021 році

Посилаючись на тривалу військову агресію на Донбасі, Данілов відзначив важливість переозброєння армії, посилення розвідувальних можливостей, кібербезпеки, підтримки вітчизняного ОПК

3 вересня 2020, 23:47
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Міністерство фінансів вивчає питання щодо збільшення оборонного фінансування у 2021 році. Про це він заявив сьогодні під час наради щодо оборонного бюджету на 2021 рік, повідомляє прес-служба відомства.

РНБО планує збільшити витрати на оборонний сектор в 2021 році

Фото: прес-служба РНБО

Данілов наголосив, що виходячи з наявних загроз, не виявляється можливим зменшувати існуючий рівень фінансування сектору безпеки і оборони.

Посилаючись на одну з головних загроз національній безпеці- тривалу військову агресію на Донбасі - Секретар РНБО відзначив важливість переозброєння армії, посилення розвідувальних можливостей, кібербезпеки, підтримки вітчизняного ОПК.

Також стало відомо, що під час наради її учасники обговорили потреби суб’єктів сектору безпеки і оборони у фінансуванні на наступний рік, акцентувавши на пріоритетних напрямах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що, на думку РНБО, місцеві вибори в Україні, які повинні відбутися цієї осені, можуть стати одними з найскладніших за останній час. Причина — зростання епідемічної загрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини