Головна Новини Суспільство події Ринок "Столичний" повідомив про підготовку рейдерської атаки на підприємство
commentss НОВИНИ Всі новини

Ринок "Столичний" повідомив про підготовку рейдерської атаки на підприємство

Адміністрація ринку вже повідомила правоохоронні органи про можливе захоплення підприємства

19 серпня 2020, 21:05 comments1922
Поділіться публікацією:

Адміністрація ринку "Столичний" з посиланням на перевірені джерела заявила про підготовку рейдерського захоплення підприємства. Як повідомили в адміністрації, невідомі особи за допомогою підроблених документів та за підтримки приватних "охоронних фірм" планують найближчим часом незаконно захопити контроль над підприємством.

Ринок "Столичний" повідомив про підготовку рейдерської атаки на підприємство

В адміністрації підкреслили, що на сьогодні не існує жодних передумов, в тому числі рішень компетентних органів для зміни керівництва, учасників та бенефіціарів власників ринку "Столичний".

Також на підприємстві заявили, що вже повідомили правоохоронним органам про можливі незаконні дії третіх осіб щодо ринку "Столичний" і вжили всіх необхідних заходів для запобігання цьому злочину.

За інформацією видання "Голос", за підготовкою захоплення можуть стояти засновники Stolitsa Group Владислава Молчанова і Раймондас Туменас.

За даними сайту "Наші гроші", Владислава Молчанова є бізнес-партнером депутата Київради Дениса Москаля.

Крім того Молчанова є цивільною дружиною ексміністра юстиції Криму Сергія Коровченка, якого Офіс генпрокурора підозрює в організації "референдуму" в Криму. За даними журналістів, в Києві ж подружжя може бути причетним до діяльності, спрямованої на незаконне заволодіння об'єктами нерухомості. Зокрема, їх імена пов'язують з незаконною забудовою по вулиці Мічуріна, 44 в Печерському районі Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини