Головна Новини Суспільство події Рейси з України в Естонію різко скасували: в авіакомпанії назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейси з України в Естонію різко скасували: в авіакомпанії назвали причину

Рейси з України в Естонію скасували через день після відновлення польотів

3 серпня 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

Літаки з України до Естонії поки що літати не будуть. Всі рейси угорська авіакомпанія Wizz Air призупинила через високий рівень захворюваності на коронавірус в Україні. Про це пише ERR.

Рейси з України в Естонію різко скасували: в авіакомпанії назвали причину

Вид на Старе місто Талліна. Фото: Shutterstock

Пустити перші літаки в Таллінн з Києва, Львова та Харкова змогли лише 30 липня. Але вже через день компанія переглянула своє рішення, з огляду на рекомендації естонської сторони. Естонія може відновити авіасполучення тільки з тими країнами, де кумулятивне число інфікованих за останні два тижні не перевищує 25. Минулого тижня в Україні цей показник був на рівні 24,5. Але вже зараз він збільшився і перевищив допустиму норму. За даними видання кумулятивне число досягло 28-ми. Саме тому рейси й вирішили скасувати.

А ось рейси до Мінська, навпаки, відновили. У Білорусі коефіцієнт захворюваності зараз на рівні 21,6, і тому Естонія може приймати літаки з цієї країни.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що через пандемію коронавірусу багато українців вирішили взагалі відмовитися від відпустки у 2020 році. Щоб дізнатися, скільки таких, соціологи провели спеціальне опитування. Однією з головних причин відмови від відпочинку стала відсутність грошей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини