Головна Новини Суспільство події Провідний інфекціоніст Ольга Голубовська захворіла на COVID-19 (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Провідний інфекціоніст Ольга Голубовська захворіла на COVID-19 (відео)

Лікарі повідомляють, що Голубовська в стані середньої тяжкості

1 грудня 2020, 10:25 comments1645
Поділіться публікацією:

Український інфекціоніст, доктор медичних наук та Заслужений лікар України Ольга Голубовська заразилася коронавірусом. Про це повідомила Телевізійна Служба Новин на каналі 1+1.

Провідний інфекціоніст Ольга Голубовська захворіла на COVID-19 (відео)

Ольга Голубовська захворіла на COVID-19. Фото: НАШ

Її стан оцінюють як середньої тяжкості. Інфекціоністку вже госпіталізували в одну з приватних клінік столиці. Де саме заразилася Заслужений лікар України: під час консультацій та прийому пацієнтів, чи за побутових умов — невідомо.

Нагадаємо, що Ольга Голубовська — один з найвпізнаваніших медичних експертів. Вона відповіла на безліч питань  та українців, які стосуються COVID-19. Також жінка активно консультує хворих, які до неї звертаються.

Окрім коронавірусу, жінка знайомить громадян з лікуванням кору, грипу, гепатитами та іншими серйозними вірусними хворобами. Її активно запрошують на ток-шоу, беруть інтерв’ю та коментарі щодо лікування ковіду.

Також повідомляємо, науковці довели, що коронавірус впливає на психіку. Згідно з дослідженням мільйонів медичних карт пацієнтів у США, в кожної сімнадцятої людини, яка перехворіла COVID-19, може бути діагностована тривога, депресія, посттравматичний стресовий розлад, безсоння. Рідше зустрічалися розлади настрою.

Також сайт “Коментарі” розповідає, що лікар Тарас Жиравецький спрогнозував, скільки хвиль пандемії коронавірусу нас очікує в майбутньому. За його словами, в Україні зараз  друга хвиля пандемії. За цей період перехворіє найбільша частина населення — 40%. Але це не кінець — громадянам слід очікувати й на третю хвилю, яка спіткає 25% населення. Такі висновки базуються на історичному перебігу іспанського грипу в 1918 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини