Головна Новини Суспільство події Прогода в Україні: тепло повертається
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогода в Україні: тепло повертається

Сильної спеки в Україні поки що чекати не варто, а ось тепло потроху буде повертатися

15 липня 2020, 06:52 comments1284
Поділіться публікацією:

Погода в Україні сьогодні, 15 липня, буде сонячною і теплою. Сильної спеки не передбачається, а ось грозові дощі, в деяких регіонах можуть пройти. Такий прогноз погоди на середу зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогода в Україні: тепло повертається

Прохолода поки що не поспішає залишати Північ України. Тут повітря сьогодні прогріється максимум до +21. До того ж, місцями можуть пройти дощі. Грозовими хмарами затягне небо над Чернігівською і Сумською областю. Також зачепити може Полтавську область.

Грозові дощі пройдуть і в східних областях України: Луганській, Донецькій та Харківській. Спека покинула ці регіони остаточно. І денний максимум на сьогодні — 24 градуси з позначкою плюс.

Найбільше повітря прогріється у південних регіонах. Дощі відпочивальникам точно не завадять. Так що можна сміливо насолоджуватися сонечком на українських курортах. Температура повітря буде на рівні 25-27 градусів. У Криму синоптики обіцяють +28.

Трохи прохолодніше сьогодні на Заході України. Максимально повітря прогріється до +24-25. Вночі ж температура різко впаде до +10. Дощів не передбачається. Так само, як і в Центрі. Там денний максимум — це +25.

Прогода в Україні: тепло повертається - фото 2

До речі, ближче до вихідних спека в Україні буде поступово посилюватися. Однак у деякі регіони можуть повернутися і грозові дощі, попереджають в Укргідрометцентрі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як приготувати освіжаючий літній компот з м'ятою і лимоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини