Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: в Україні різко похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: в Україні різко похолодає

Після невеликої перерви в Україну знову повертаються дощі та похолодання

5 листопада 2020, 06:19 comments1093
Поділіться публікацією:

Погода в Україні сьогодні, 5 листопада, буде холодною, а місцями ще і дощовою. Так що саме час діставати теплі речі. У деяких північних та центральних регіонах температурні показники максимально наблизяться до мінусових. Щоправда, станеться це вночі. Такий прогноз погоди зробили синоптики Укргідрометцентру.

Прогноз погоди: в Україні різко похолодає

Погода 5 листопада. Ілюстрація: Гудфон.Ру

Західні регіони сьогодні з самого ранку затягне дощовими хмарами. Температура повітря вдень не підніметься вище 8-9 градусів. І тільки на Закарпатті синоптики обіцяють до +10.

Парасольки сьогодні стануть в пригоді й жителям північних регіонів. Стовпчики термометрів вдень покажуть 6-8 градусів вище нуля. А ось вночі в Сумській і Чернігівській областях температура може впасти до +1.

Близькою до заморозків буде і Черкаська область. В інших центральних регіонах трохи тепліше. Вдень — до +11. Дощів не очікується.

На Сході сонце прогріє повітря місцями до +13. А ось на Півдні термометри вдень можуть показати відразу +14. Через дощ турбуватися не варто. Його в прогнозі на сьогодні немає.

Прогноз погоди: в Україні різко похолодає - фото 2

Дощі в Україні до завтрашнього дня повинні припинитися. А ось тепліше точно не стане, прогнозують синоптики Укргідрометцентру.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чому виникає осіння депресія, і як з нею боротися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини