Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: останній удар грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: останній удар грози

Сьогодні, 24 червня, грозові дощі ще накриють всю територію України, але поступово почнуть відступати

24 червня 2020, 06:51 comments3331
Поділіться публікацією:

Погода в Україні сьогодні буде мінливою. Сонце можуть миттєво закрити грозові хмари, а температура повітря трохи знизиться. Такий прогноз на середу, 24 червня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: останній удар грози

Після багатьох днів безперервної спеки довгоочікувана прохолода прийде в північні регіони України. Вона хоч і не затримається надовго, але дозволить перевести подих. Денний максимум в Чернігівській, Житомирській та Сумській області синоптики обіцяють на рівні 24-26 градусів. Такою ж температура буде і в українській столиці.

Помітно похолодає на Заході України. Можливо, навіть доведеться покопирсатися у шафі і дістати звідти теплі речі. Повітря сьогодні прогріється максимум до +23 градусів, та й те не скрізь. Через дощі прохолода буде відчуватися ще більше.

А ось у центральні, південні та східні регіони України знову повернулася сильна спека. Навіть незважаючи на те, що тут також можуть пройти грозові дощі, повітря сонце нагріє до 28-30 градусів.

Прогноз погоди в Україні: останній удар грози - фото 2

До речі, грози сьогодні вдарять з таким розмахом в останнє. Поступово грозові хмари будуть залишати територію України. Вже з завтрашнього дня спека почне остаточно відновлювати свої права на Сході, Півночі і частково в Центрі та на Півдні України.

Раніше "Коментарі" розповідали, чого не слід робити зі своїм автомобілем, коли на вулиці дуже жарко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини