Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: кого накриють дощ і грози (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: кого накриють дощ і грози (карта)

Весь тиждень в Україні буде до 30-ти тепла і місцями дощі з грозами

22 серпня 2020, 05:30 comments1429
Поділіться публікацією:

Сьогодні частина України опиниться під куполом циклону. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, в Дніпрі, Запоріжжі, Донецьку, Херсоні та Сімферополі сьогодні очікуються дощі та грози (дивись карту).

Прогноз погоди в Україні: кого накриють дощ і грози (карта)

Згідно з прогнозом погоди, в більшості областей буде тепло і сонячно. Так, мінімальні позначки очікуються в Києві та Сумах: +24 ... +26 тепла. А максимум цього дня — до 30-ти градусів спеки — обіцяють в Ужгороді та Одесі. Відзначимо, що весь тиждень в Україні буде до 30-ти тепла і місцями дощі з грозами.

Прогноз погоди в Україні: кого накриють дощ і грози (карта) - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози. Вчені попереджають, коли на вулиці гроза, краще бути подалі від сантехніки і розеток. Це пов'язано з тим, що якщо в будинок вдарить блискавка, вона може пройти через електропроводку або водопровід. І все, що підключено до розетки або системи труб, може опинитися під напругою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини