Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять найсильніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять найсильніше

Сьогодні, 23 червня, грозові дощі принесуть разом з собою незначне похолодання

23 червня 2020, 06:51 comments2687
Поділіться публікацією:

У вівторок, 23 червня, Україна знову опиниться у владі гроз. Дощі можуть пройти лише місцями, але абсолютно в кожному регіоні. Такий прогноз погоди на сьогодні зробили синоптики Українського Гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять найсильніше

Разом з грозами в Україну прийде і незначне похолодання. Особливо його відчують жителі західних регіонів країни. У Львівській та Чернівецькій області температура повітря знизиться вдень до +24. Вночі стовпчики термометра покажуть максимум +16.

При цьому саме на Західній Україні ймовірність сильних гроз найвища. У деяких регіонах тут оголосили штормове попередження. Рясні дощі можуть пройти на Тернопільщині, Івано-Франківщині, Львівщині, в Чернівецькій області та на Закарпатті. Місцями рівень води може піднятися і буде загроза підтоплення.

Незначно, але все ж впаде температура на Півночі і Сході країни. Денний максимум тут на сьогодні — 27-29 градусів з позначкою плюс. Також може пуститься дощ.

Майже не змінилася синоптична ситуація, порівняно із вчорашнім днем, на Півдні країни. Найменше  від спеки  страждатиме Одеса. Тут вдень максимум +25.

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять найсильніше  - фото 2

Вже ближче до кінця тижня грози повинні покинути Україну, — обіцяють синоптики Укргідрометцентру. Проте українцям слід бути готовими до того, що на зміну дощам знову прийде сильна спека.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як уберегти волосся від спеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини