Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: Україну затягне грозовими хмарами
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: Україну затягне грозовими хмарами

За прогнозами синоптиків, вже сьогодні, 12 червня, грози з західної України поступово почнуть переміщатися і на південь країни

12 червня 2020, 06:55 comments5055
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 12 червня, в Україні буде все ще досить жарко. Однак повітря розігріється вже не так сильно, як це було напередодні, а в деякі регіони грозові хмари і зовсім принесуть несподівану прохолоду. Відповідний прогноз погоди на п'ятницю зробили синоптики українського Гідрометцентру.

Прогноз погоди: Україну затягне грозовими хмарами

Мабуть, почнемо з тих регіонів, де ймовірність грози найвища. Як і раніше, це Захід України. І все ж саме тут денна температура підніметься на кілька градусів, у порівнянні з попереднім днем. Наприклад у Волинській області термометри покажуть відразу +30. А от на Закарпатті максимум вдень — це плюс 26. Вночі температура і зовсім впаде до +13. Може бути дещо вітряно.

В цілому, східний вітер до 12 м/с сьогодні може спостерігатися по всій території України.

Грозові хмари сьогодні вперше за останній час накриють частково і Південь України. Жителям Одеської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також Криму краще не залишати вдома парасольки, якщо не хочете промокнути під дощем. Температура у південних регіонах вдень буде на рівні 27-30 градусів. І лише в Одеській області стовпчики термометрів піднімуться максимум на 26 градусів.

Найспекотнішим регіоном в Україні поки що залишається Схід. Тут сонце розігріє повітря до +35. Очікувати опадів не варто.

Не набагато прохолодніше сьогодні буде і на Півночі України. Також буде сонячно та сухо.

Прогноз погоди: Україну затягне грозовими хмарами  - фото 2

На вихідних довгоочікуваної прохолоди в Україні не буде. Але і рекордної спеки чекати теж не варто. Палюче сонце місцями будуть врівноважувати грозові дощі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи може кондиціонер посприяти передачі коронавірусу. А без кондиціонера зараз, погодьтеся, ой як непросто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини